VINTAGE TEMALI ÇAĞDAŞ SANAT




Çağdaş sanat ve vintage nasıl olur da bir araya gelir demeyin! Bir araya gelmekle kalmayıp hem de ortaya harika kolajlar çıkartabiliyorlar. Biz de sizler için son zamanlarda keşfettiğimiz birkaç farklı sanatçıyı ve onların harika vintage temalı kolajlarını sizlerle paylaşmak istedik.





  

Eminiz daha binlerce 'vintage' temaları eserlerinde kullanmayı tercih eden sanatçı vardır. Onları da keşfedip bulana kadar bu listedeki sanatçılar ile ilham almaya başlıyoruz. Favorilerimizden biri olan Hollie Chastain bu listenin başında. Kolajlarından kitap kapaklarına tasarımlar da yapan sanatçının sitesine bir göz atmanızı tavsiye ederiz.



İkinci sırada Belçikalı sanatçı Sammy Slabbinck geliyor ki kendisinin tumblr ı kolajlarının güzelliği konusunda gayet açıklayıcı. Özellikle eski fotoğrafları kullanarak renkli kolajlar yapan sanatçının eserlerini beğeneceğinizi umuyoruz. 


Sırada Amerikalı sanatçı Frances Berry var. Eski fotoğraf ve filmlerle çalışan sanatçı, pek çok farklı teknik kullanarak çalışmalar yapmakta. Bizim favorimiz uzayarak devam eden vintage fotoğraf çalışmaları oldu! 


Dördüncü sırada Fransız sanatçı Alexandre Ciancio var. Sitesinde de görüldüğü üzere sanatçı sadece kolaj ile uğraşmamış özellikle mimari ile ilgilendiği için çizim ve fotoğraf projelerine de katılmış. 


Son olarak çalışmalarını kendi sitesinden alabileceğiniz ve sadece vintage kolajlar yaparak ünlenen sanatçı Alexandra Ethell var. Avustralyalı bir tasarımcı olan Alexandra, çağdaş bir kolaj sanatçısı olmasa da biz onu da listeye eklemek istedik. Eserlerini daha detaylı incelemek isteyenleri böyle alalım. 



Tüm bu eserleri çok beğendik keşke biz de vintage fotoğrafları bulup duvarlarımıza asabilsek dediğinizi duyar gibiyiz! O yüzden başlangıç olarak sizleri sitemizin art prints bölümüne alalım. Umarız ileride, bu tarz sanatçıların eserlerine sitemiz üzerinden de ulaşabileceksiniz. 




















Hiç yorum yok:

Yorum Gönder